Depozitare

Home image
Depozitare în condiții de conservare muzeală, climatizare controlată digitală, sistem de securitate de standard bancar.

Depozitare în condiții controlate

Lumina, umiditatea și temperatura sunt constante și controlate conform normelor muzeale în vigoare. Plasarea obiectelor se face în spații protejate împotriva depunerilor de impurități. Zonele de depozitare sunt iluminate cu lumină cu filtrare UV, fără lumină naturală. Constanța monitoarelor de temperatură și umiditate este supravegheată digital. Operele depozitate sunt ferite de variații microclimatice, în special fluctuații ale umidității relative, de pătrunderea lichidelor și a gazelor nocive, de șocuri și trepidații, de degradări mecanice.

Tehnologii avansate de securitate

Monitorizăm bunurile 24/7 cu supraveghere digitală video și detectoare de mișcare pentru toate depozitele, cât și gestiunea, înregistrarea și depozitarea bunurilor printr-un sistem de tracking avansat. Sistemele de securitate leagă toate alertele de alarmă către un post central de securitate.

Camere de depozitare

Oferim două tipuri de depozitare, privată și generală. În spațiul de depozitare privat accesul se face doar în prezența colecționarului, spațiile de acest tip sunt complet personalizabile. Sistemul de inventar permite clienților să își inspecteze oricând bunurile depozitate. În spațiul de depozitare general lucrările beneficiază de un spațiu comun, în condiții de maximă siguranță, conectat la postul central de securitate.
Tarif în spații generale de depozitare: 3,5 euro pe lună/obiect(*) cu dimensiunea maximă de 100×100x10cm.

Ofertă de depozitare personalizată (depozitare volumetrică) tarif 35 euro lună/mc(*)

Termeni și condiții de depozitare

(*)Ofertă supusă unor termene și condiții